besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, June 24, 2011

yeayy.....

- yeeaayyy... Tadi dah dapat makan nasi lemak pebret aku. (dah publish)

-yeeaayyy.... Mr. J akan sampai malam ni. Rindu sama kamoo abang oii...

-yeeaaayy...Mr J ajak dating. dah bosan terperap kat rumah. Ke mana tu akan diberitahu. Rindu zaman bercinta dulu. sekarang dah tak boleh macam dulu. banyak komitmen. masa 24 jam tak mampu nak bahagikan untuk semua orang.

-yeeaaayy.. nak ushar movie cite KL Gangster. tiba-tiba excited nak tengok wayang. dah lama sangat tak berdating tengok wayang sama ngan Mr J. 

-yeeaaayy.. esok first time ada kenduri kawasan umah flat yang aku tinggal. buat besar-besaran jugak... semalam dah nampak persediaan kenduri tu. aku pulak excited lebih..

No comments: