besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, June 24, 2011

gambar bermakna buat JoeAyu.

kaler pink: opkos Mr and Mrs J.
gold: hafizan (epy) dan kamaliah.
hijau: shahril dan sumaiyah.

wah.. rindu zaman-zaman ni. gambar ni sangat bermakna untuk kami. 
gambar ni gambar zaman form 1. time ni epy dah menyimpan rasa pada kamaliah. cuma jual mahal sikit. standardlah kan. aku pula suka2 je kat Mr. J. tak sangka pulak jadi jodoh kan. Semua kerja Allah. tak kita sangka. epy dan kamaliah kahwin tahun 2008. 8 mac jugak. so, kalau annyversarry aku ngan Mr. J opkos si kamaliah dengan epy ni wish untuk kitorang. rezeki diorang sangat2 sekarang dah nak masuk 3 orang anak dia. cumil2 and baik2 anak dia.

sumaiyah dengan syahril pulak menikah mei 2008. sebulan sebelum aku kahwin dia melahirkan anak dia adam ayyash.. sebijik macam syahril. kadang2 nak tergelak tengok sumaiyah main dengan adam. macam main ngan adik je. hehe... 

kitorang. 2 tahun kawin pun main kejar-kejar lagi. tapi tak main kejar-kejar kat taman. main kejar-kejar kat highwaylah pulak kan. baru syiok. hehe.. ape-ape pun aku suka gambar ni. memang tinggal kenangan sangat-sangat. even Mr.J dah pindah ke SM Teknik pun aku masih tengok gambar tu..
sekarang masing2 dah berubah. semua dengan tanggungjawab masing-masing. tapi kami masih contact antara satu sama lain. 

Alhamdulillah. semoga persahabatan ini kekal untuk selama-lamanya...

 sape yang nampak tua~~~ dush!!

No comments: