besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Monday, June 27, 2011

i-city shah alam.

hari jumaat hari tu Mr. J ajak pergi dating. lame gile tak jalan-jalan sama Mr. J. masa kureng... biasalah kan. so, Mr J ajak pergi ke I-City shah Alam. maafler. aku ni jakun sikit. orang lain dah berkurun pergi aku idoklah pergi-pergi. banyak benda nak kena pikir. memang betullah banyak benda nak kena pikir. tengok sekarang My Kan buat perangai. dia dah penat...

hari sabtu dalam pukul 4 petang kitorang bergerak dari Bangi. sampai pun baru jam 5 lebih. siang-siang diorang tak pasang lampu lagi. so menapaklah kebosanan. sokita layan gambar view untuk siang hari.

Harga tiket masuk: RM10 sebuah kereta. tak kira pakai kepala.

 lampu-lampu tak menyala lagi time ni. tapi kurang best sikit sebab masih bawah construction. 
so, agak bahaya.

 antara bangunan yang ada kat situ. berbukit-bukit jalan nak menapak. 

snowalk. kat sini ada main salji. 
kitorang opkos tak masuk.
Dewasa: RM25.
Kanak-kanak:RM20

 lampu pada waktu hampir senja.



 Mr. J yang mula-mula kurang excited macam kuciwa je.
bila malam je terus excited.
















 ** terus takde mood nak upload gambar bila mekanik call bagitau bill My Kan kena repair yang aku kena bayar.. My Kan.. Sampai ati awak. awak betul-betul menguji saya.....

No comments: