besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, July 8, 2011

weekend tanpa Mr J.



miss him so much damn. uh~~ how to say this. tapi aku kena kuat jugak. he said " abang rindu sayang sangat"
Ya Allah, kuatkanlah kami. tabahkan hati kami dalam menempuh PJJ ni. semoga dipercepatkan pertukaran salah seorang antara kami. aku hanya mampu cakap " Abang, ini ujian kita. Allah sedang uji kita" cam poyo je kan aku cakap camni kat Mr. J. tapi terpaksa. semua ni My Kan tau. ~babap kang.

camnelah weekend ni ye? tanpa Mr. J. uh~~ tak terpikir aku. pernahlah berlaku satu masa dulu. tapi ingatkan boleh berjalan dengan flow yang baik. tapi My Kan buat perangai. abih perancangan lari..

Buat Mr. J

Abang. i will miss u. ni dugaan kita. Allah menguji kita. (marah kat My Kan ni) merajuk tau dengan My Kan. tapi takpe. minggu depan sayang balik ye. minggu ni je. semoga kerinduan ni menguatkan lagi kasih sayang kita.... love u so much.... ~~~

masih mengharapkan satu kepastian untuk terus menjalani kehidupan suami isteri.

2 comments:

Bila Ku Kata Cinta... said...

ai..salam kenal...nak follow u boleh??..hehe

qasehqaleef said...

ai. slam. boleh. dialu2kan. thanx...