besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, July 6, 2011

Tersesat di KL.

petang semalam Kak Nora (pegawai aku) call bagitau aku di'jemput' untuk attend dinner sempena RTC IAEA di Restoran Seri Melayu. dijemput? ayat takleh blah. sebenarnya aku dijemput untuk ganti orang je. ko ingat ko sape? uhuhu.. aku? opkos terima. sebab makan-makan free. hehe... so dah deal dengan Kak Nora.

pukul 7 petang tu dah gerak dari rumah. aku tumpang Kak Nora. pergi cyberjaya then park kereta kat situ. naik pulak kereta En. Iqbal. bergerak degan jayanya. cewah... sekali sampai KL dah tak tau nak ke mana. berpandukan arah ke KLCC. dah menggagau nak cari jalan Conlay jalan Stonor. kesian Kak Nora dah lapar. berbuka puasa makan roti. jam dah pukul 8.35 malam. haruslah segan nak masuk event tu kan. majlis dah stat pukul 8 malam. uhuhu...

pegawai-pegawai dah nekad nak makan kat lain je.pung pang pung pang. yes.. kitorang decide pergi tupai-tupai KL punye..
uh~~ dah lama tak makan steamboat kat sini. tapi semalam oleh kerana Kak Nora nak berbuka puasa haruslah makan berat. so order lauk-lauk lah. tapi bagus jugak. bila lagi nak rasa lauk-lauk kat sini. 
tapi serius sedap semua. semua fresh. 

Ikan siakap masak stim
udang sambal petai
kangkung goreng belacan + sotong ~ atau Kerabu sotong.

 ikan siakap yang best. sampai sekarang terasa sedapnya.

 inilah Kak Nora. thanx kak....
kesian akak.

 dah abis makan baru snap pic.
tadi segan dengan En. Iqbal.

ini En. Iqbal. 
thanx sebab bawak n belanja makan.
jangan lupa alumni kita semula Restoran seri melayu.
sila jangan ralat ye sume.
sampai termimpi-mimpi...uhuhu~~~

2 comments:

LYAfrina said...

OOO..BESTNYER MAKAN KAT SINI..FEMESKAN RESTORAN NI..MAHAL X??

qasehqaleef said...

sedap lya. dia ada dua cara. kalo makan buffet steamboat rm26 sekepala. makan smpai knyg. pernah sy pergi lepak jam 7 mlm smpai kul 12 mlm. bayar dlm rm30 termasuk air. sorglah.. yang lauk2 ni standard kot. tapi sangat fresh. mcm trengganu jugak.