besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, July 12, 2011

tumpang excited jap....

berita ni aku baru dapat dari fb tadi. ekceli brader ni dah pm aku dalam fb. tapi aku sibuk dalam makmal. fb alwayz on... Samad ni sebenarnya opismate Mr. J dah dapat baby sulung. baby boy. seronoknye... aku tumpang seronok sangat.

jeles? sumpah tak. sebab brader ni baik sangat dengan wife dia. tiap kali jumpa mana-mana he treat me like his sister. serius aku tak janggal bila borak dengan dia. tahniah bro. masa dia announce berita wife dia ngandung kan. aku wish tahniah. masa tu sedih sikitlah. sebab aku kawin dulu dari dia. hehe.. then, dia pm aku dalam FB bagi motivate kat aku. thanx bro. tunggu dia upload gambo dalam FB dulu. he named their baby is Niyaz Rafiqi. comelnye nama. hope, niyaz and his mama sihat-sihat sokmolah..

tak sabar nak tunggu weekend. nak gie tengok baby. mesti comel kan..

2 comments:

eyza said...

Awak...InsyaAllah.. rezeki kita akan sampai jgk nnt... Amin...

qasehqaleef said...

amin.. insyaAllah. thanx....