besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, July 19, 2011

Tahniah untuk Kak Eida...

pagi tadi kepala duk ting tong berchat dengan adik kepada kakak angkat aku tu. kakak angkat aku namanya kak eida. dia senior aku masa sekolah dulu. sejak masing-masing kahwin ni macam dah lost contact. kitorang selalu berkongsi cerita. kak eida ni sebaya dengan arwah Angah. sebab tu baik dengan dia. masa aku belajar matrik ke Universiti pun masih contact.

pagi tadi chat dengan adik beliau. rupa-rupanya kak eida dah bersalin minggu lepas. dapat baby girl. comel. namanya RABIATUL UMAIRAH. muka cam apaknye...

wah.. comel2.. 
eksited mokcik tengok awak....
nanti mokcik lawat awak ye...
semoga Rabiatul Umairah menjadi anak yang solehah dan penyayang sama macam mak ye..

** teringat fatin menjerit kuat-kuat " yaya.. cepat sikit keluar!! moksu nak kawin ni!"..
apakah???

No comments: