besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, July 14, 2011

Dinner @ Saloma Bistro

assalamualaikum. apa kabo semua? harap2 anda dapat kesihatan yang baiklah ye.. aku skrg. tengah ting tong. duk pikir nak pergi klinik ke tak ke... sakit kepala. time malam je nak demam. satu yang aku rasa lain. bila batuk sakit sangat kat dada. macam ada something yang melompat naik tolak dada. sakit sangat. nak pergi klinik niatnya. kalau dapat mc. boleh balik kampung awal. rindu sangat kat Mr. J dengan Airil Mr. J pun dah niat nak datang sini. nanti naik bas sama-sama dari Kl ke Kuantan. rindu katanya... aaauuuwww. mengada-ngada betul...

tapi siriyes.. sakit sangat. tengok jap lagi gie klinik... sebenarnya ada benda nak cek jugak. tapi takut terlalu awalkah. tapi ada kelainan jugak. instinct pun ye. mengharap. tipulah kan kalau tak. cuma berdoa kiranya ini masa kami. Alhamdulullah. tapi takut untuk frust lagi....

semalam kalut sangat..dari Bangi gie Putrajaya amik Bibi dan kawannya. diorang ada kursus kat MOSTI. pastu kelam kabut balik. mencicit My Kan. maafkan saya My Kan. ada orang ajak aku dinner kat Saloma Bistro. mule tu macam taknak pergi je. sebab dah tau mesti kalut-kalut je kan. lagi pulak sekarang ni dalam proses nak berjaga-jaga. bimbang jugak duk melasak tak tentu hala. cuma pikir kalau dah rezeki. rezekilah kan. insyaAllah semoga semua berjalan lancar.

so malam semalam berdinnerlah di Saloma Bistro. dengan sape pergi? identiti orang tu dirahsiakan. sebab banyak hati nak kena jaga. kan. cuma boleh cakap ni full sponsored. aku nak makan kat situ. haruslah tak. manalah mokcik mampu. bukan tempat mokcik tu. tetapi memenuhi undangan. Alhamdulillah diizinkan suami. Thanx Mr. J.

so, kita layan gambar jelah ek. cuma view surronding jelah. kata nak rahsiakan identiti penyenmoncernya. kan. hehehe...

 nak tutup perut tapi macam ada benda lain takleh nak tutup.

 suke bunga camni.
nak letak kat umah boleh abang?

ada sape tau tak camne cara nak edit gambo bagi budak gemuk ni nampak slim.
dah macam kembar pulak dengan si rabbit tu..

 mula2 masuk aku dah menggelupur nak ambik gambar kat sini.

 ni kawasan kat luar...
 ni makanan yang aku amik. 
sebenarnya aku cari chicken chop tapi tersilap sudeh.
makanan kat sini semua makanan melayu. 
ke semalam je malay. 

 yang bestnya ada persembahan masa kita tengah makan tu. 
persembahan kebudayaan dari pelbagai kaum di Malaysia.
rasa bangga jap.
kebetulan ada alwatan dari negara lain. 
seronoklah pengacara tu duk melayan...

thanx kepada penyempocer.
semoga rezeki anda melimpah ruah selepas ni....

No comments: