besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Monday, October 8, 2012

Jalan-jalan @ Taman Botani, Putrajaya

Wah.. Cerita semalam masih segar lagi. Dari pagi tadi sakit kepala yang amat mengadap data hydrogel. Baru bape percent je siap. Dah menyengat-nyengat kepala.Dah rehat sekejap baru nak update blog. Tak kisah lah ada yang sudi baca ke tak. Aku tetap nak tepek moment aku.

Petang Ahad, untuk elakkan Yaya dari terus menjerit kebosanan sebab duduk rumah, Daddy erus decide pergi Taman Botani. Ramainya manusia petang semalam. Mungkin ada yang wat geder-geder blogger ke. Atau reunion ke. Seronok jugak. Pengantin pun ramai yang datang photoshott. Daddy dah semangat-semangat angkut stroller Yaya, stand kamera bagai. At last aku jugak yang hangkut sume tu sebab anak dara kami nak melekat ngan Daddy nya jugak. Hadoi~~~

Mantop lah mummy pose. Semua ketebalan pun nampak. Mencik~~
Yaya yang sangat suke duduk dalam carrier...
inilah keluarga kecik kami. tapi orang nye besar2...
Akhirnya dia lentok kepenatan... Janji tak ngamuk kat rumah sudah~~
Lepas keluar dari Taman Botani, tekak teringin nak minum fresh watermelon. Request kat Daddy terus daddy bawak pergi Secret Recipe kat Precint 15. Emm.. Walaweh.. Heavennya.. Thanx Daddy...

No comments: