besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, November 28, 2012

Mood : Shuke-shuke...

Mood aku sekarang sangat seronok. Mak ada kat rumah aku sekarang. Semalam mak sampai around 8 pm.. Mak naik bas je ditemani Maksu. Shuke sangat. Yaya lagi shuke...Macam-macam planning nak bawak mak gie berjalan. CUma hari bekerja ni limited sikit. Malam baru boleh bawak mak berjalan...

Oh ye semalam aku jaga booth kat MAHA. Tak jaga sangat pun. Sebab kawasan nya sangat lah kecik. Ala.. Dekat partition Techno  Fund tu. Poster je tampal. Tapi sebab tugas pergi jelah. Sambil-sambil melilau gak ke tempat lain. Tak banyak beli sebab plan mak datang ni nak bawak mak pergi lagi sekali. Shopping kaw-kaw. Aku aim produk-produk Agro Mas tu. hehehe.... Nak bawak mak pergi mana ek??


Wajah kerinduan kami~~

No comments: