besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, December 7, 2012

Penat!!

Penatnye.. Nak rehat. Punyalah penat tak sempat nak update blog. Walau satu entry. Keje banyak. Nak rehat. Uwaaa.... Dah berminggu ke hulu ke hilir berjalan. Alhamdulillah. Seronok. Minggu lepas bawak mak gie jalan-jalan Kat IKEA dan GM Klang. Shopping? Biasa-biasa je. Azab nak tunggu gaji. Tapi kaki tetap nak berjalan. Hehehehe..

Cadang minggu ni nak rehat. Tapi ada officemate ajak join pergi Raub. Kampung dia. Nak melantak durian kat sana. Digoda pulak dengan musang king. Pergghh.. Tergoda wei... Bagitau Daddy. Daddy cakap keputusan malam ni sebab malam esok Daddy ada kerja. Kalau dapat tukar orang leh join. Boleh terlajak ke Cameron Highland kejap lalu ikut Sungai Koyan. Borong teh kat Ladang Boh pulak. Tak puas pergi hari tu. Hope tak hujan. Harap-harap Daddy dapat tukar orang. Amin~~  Emm... Hilang plan nak rehat kat rumah. Kurang 2 minggu lagi kenduri abang ipar pulak. Harus sibuk kan... Yelah. Abang besar nak kahwin. Dulu abang ipar aku nielah selalu duk sibuk time kenduri kahwin. Sesiapa saja dalam keluarga. Kira orang penting jugaklah. Tapi kalau ada yang tak mengenang budi nak membalas balik pengorbanan abang ipar tak tau lah kan. Lepas tu lah nak organize makan angin pulak. Langkawi ke. InsyaAllah ~~~

No comments: