besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, March 17, 2011

Merepek....

Assalamualaikum.. Selamat pagi.. Dah lama tak memblog.. Aku agak sibuk. Semalam boleh rest sikit. Tapi pagi jelah. Petang dah ada keje. Hari ni ada keje lagi. Aku dah tak daya nak pakai baju kurung. Semalam kotor baju kena chemical walaupun pakai lab coat.

Sejak 2 menjak ni asik sakit badan je. Baru je berangan2 nak jadi manusia paling bz kat opis ni. Nak jadi wanita yang bekerjayalah kononya. Tapi diuji dengan tak sihat. Semua tu kuasa Allah. Betul tak? So, as usualhari ni still ada keje. Rasa nak tengok movie pun ada. Tapi petang sikitlah. Kasi siap kerja.

Pagi tadi bangun nak pergi keje cam malas2 je. Bekal pun tak sempat masak tadi. Sempat amik donut yang dibuat semalam. Ingatkan pagi ni nak goreng lagi nak share ngan ofismate. Tapi tak larat sangat. Esoklah bawak untuk diorang.Nasib baik donut ni boleh difrozenkan. uhuhu... Taip entry pun tertangguh. Kerja pun tak memerlukan komputer. Inilah jadinya. Kerja tak mengadap komputer. Mengadap radas, alat, bahan kimia2 semua.

No comments: