besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, October 2, 2013

Cream Puff

Cream puff ni aku buat malam minggu baru-baru ni. Berhajat nak ke rumah kawan aku di Keramat. First time buat kot. Hehehe. Menjadi jugak. Walaupun kurang manis. Aku ambik resepi dari mana ntah. Lupa dah.. Terima kasihlah pada semua yang share resepi.

Sorilah sebab gambo macam gelap sikit. Ntah macam mana setting pun aku tak tau. Nak adjust lama-lama si bambam Yaya dah meronta-ronta dah nak makan. Hehehe.






Dah macam kuih semperit dah. Spoil betul lah gambo ni gelap-gelap gitu. Adess...




Inilah hasilnya. Aku terus transfer masuk dalam tupperware. Nak masuk peti lah kononnya...



No comments: