besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Monday, June 24, 2013

Projek makan-makan.

Salam Sya'ban. Hari ni nisfu syaban kan. Sunat kita berpuasa. Walau dalam keadaan jerebu mohon supaya Allah memberi kesihatan yang baik pada kita, keluarga kita dan saudara se Islam kita. Amiin~~

Weekend baru ni memang aku plan nak masak memasak. Baking membaking. Lagi pulak Daddy kerja Ahad tu. Kebetulan my BFF datang rumah. So bolehlah projek makan-makan. Saje nak tayang gambo makanan. Pada yang berpuasa maaflah ye. Jom train kita menahan dari godaan makanan. Hehehe..

Bun sosej cheese untuk Yaya

Bun sosej untuk Mummy and daddy.
Sheperd pie untuk dinner sabtu.
Yeay!! Berjaya buat Red Velvet cake...

Inilah hasilnya untuk diedarkan.

In Sha Allah aku bercadang nak buat bisnes. Slow2. Bukan nak masuk market pun. Cuma memenuhi hobi. Hehehe.... Nanti ada hobi baru lagi. I Love planting, cooking, baking and sewing. Wah. Heavennya.

No comments: