besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, July 9, 2013

Salam Ramadhan



Alhamdulillah. Syukur kepada Allah dipanjangkan usia. Bertemu lagi kita dengan Ramadha tahun ini. Bulan penuh barakah. Semoga ibadah kita diterima Allah dan selalu dititpkan rasa keinsafan dan keikhlasan dalam melakukan ibadah. Amiin~~~

Sibuk sikit kebelakangan ni. Padahal banyak cite nak share. Gambar banyak nak diupload. Tapi bila taip separuh jalan. Alamak ada kerja. Nak sambung lagi. Ada orang panggil pulak. Beginilah saya adat manusia mencari rezeki di perantauan. Eh. ada kaitan ke? hahaha.....

Apa-apa pun. Esok dah nak puasa. malam ni dah start tarawih. Aku?? Tak dapat pergi. Si anak dara belum bersedia untuk behave kat surau. Apaknya je boleh pergi... Kali ni kali kedua berpuasa bersama Mr Daddy dan Yaya. Aku nak train Yaya jadi alarm pulak. Kejut sahur kami. heehehe...

Jangan ponteng puasa ye!! Hehehe.

No comments: