besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, September 19, 2013

27 tahun sudah!




Hahaha. boleh terima tak?? Hot sangat kan?? keh keh.

Alhamdulillah. Dengan izinNya menginjak lagi usia aku ke 27 tahun. Uwahaha. 27 dah. Ingat 18 lagi. Kuikui... Syukur diberi kesihatan yang baik. Diberi kehidupan yang baik. Diberi keluarga yang baik. Syukur dengan segalanya Ya Allah. Berkatilah hidup aku. Hidup kami semua Ya Allah. Aminn~~

Bersyukur di usia ini, terlalu banyak sudah dilalui. dan masih terlalu banyak yang perlu dihadapi. Semoga Allah permudahkan segalanya. 


Terima kasih Mak kerana sudi membawa aku dalam perut beliau selama 9 bulan. Yang sudi melahirkan aku ke muka bumi ini. Kelahiran ku jatuh pada tarikh kelahiran ayah jugak. Selamat ulang tahun kelahiran jugak buat Ayah.

 Selamat ulang tahun yang ke 53 ayah. Kita sayang Ayah.


Bersyukur dengan kehadiran mereka dalam hidup aku. 
Terima kasih Allah.

2 comments:

natasha said...

oiiitt,epi belated besday..nak hadiah??g tuntut dgn mr daddy..haha..aku xtau nape recent post ko xberupdate kat dashboard blog aku..kena rajin buka link blog ko baru tahu ada entry baru ke tak..huhu..

joeayu said...

hahaha.thanx.. baru nak tuntut ngan ko hadiahnye.. lorr. ngape takleh bce nye???