besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Monday, January 21, 2013

Mithali kan dia?

Alhamdulillah sangat. Aku dapat suami yang banyak membantu dalam kehidupan aku. Sejak bergelar kekasih dan sekarang menjadi suami. Bukan setakat amik dan hantar aku. Hantar anak. Tu tugas regular je kot. Dah cukup appreciate sangat. bukan setakat itu, kerja-kerja rumah banyak yang Mr Daddy tolong. Dan aku. Kerja hanya memasak dan melipat kain. Hehehe.. Yang lain Mr Daddy cuba setelkan. Thanx Mr Daddy~~

Paling buat aku terharu. Bila aku mengadu kain baju kurung pebret aku dah tercabut cangkuk nya. Mr Daddy offer diri untuk jahit. Serius. Aku dah lupa cmne nak jahit tangan. Aku hanya ingat macam mana untuk alter seluar je. Jahit tangan aku lupa. nak baking kek atau kuih pun aku lupa. Aduhai..

Fokus sangat!
Thanx Mr Daddy tolong saya! Ai lebiu lah camni~~