besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, January 18, 2013

Akhirnya ~~ Pavlova

Berkurun lama aku menunggu. Zalim gila ayat. 2 minggu order. Baru ni dapat. Hehehe. Alkisahnya hari tu teringin sangat nak makan Pavlova yang hebat orang duk kata sedap. Kebetulan ada sorang pegawai department aku ni memang isterinya terer baking membaking ni. Kek dia superb sedap. Harga pun memang murah. Boleh makan kek lebih sedap dari Secret Recipe dengan harga yang murah. Promote nampak. Hehehe... So, aku ni yang sememangnya suka suki je mulut nak makan terus mengorder.


Aaauuummm.. Tak sabarnya nak potong nak ngap. Lama sungguh mengidam. pernah makan beli sepotong kat satu bakeri ni. Tapi dia buat coklat syrup. meringue ni kan already manis. So, tersangatlah manis. Nannti berpavlova lah sama Mr Daddy dan Yaya..

Ke mana mau pergi ye weekend ni?? Lambatnya dapat balik kampung.......

No comments: