besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, April 3, 2014

The Grato Seksyen 3

Saya bermood sedih sekarang. Mak dah balik Kuantan semula. Sob sob. yaya pun sedih. meraung-raung nak ikut Mokshu dia. Hehehe.

Tapi nak throwback jugak. minggu lepas bawak mak pergi makan di The Grato. Aku tahu pasal kedai ni pun masa sembang-sembang dengan pegawai. Aku tahu kedai ni pernah masuk JJCM TV3. Pernah dulu mencari kedai ni tapi kawasan pencarian sangat sempit. Hahaha..

So, balik kerja. Aku ajak Mr daddy ke sana. Mak ok je. Tapi aku memang tak upload dalam FB. Nanti adik saya tu merajuk. Seab tak ajak dia. Tak tunggu dia. Tapi nafsu kakak dah melonjak-lonjak. nak pergi cuba jugak.

Lokasinya adalah di Seksyen 3. Nampak Petronas pump station. kalo dari Jalan Dengkil amik ke kanan. Jalan terus je. Abaikan shoplot yang ada di kanan anda. Jalan terus lagi. Sampai nampak masjid belah kanan. Kedainya belah kiri. Boleh pilih nak makan kat dalam kedai atau outdoor. So aku memilih outdoor. Senang Yaya nak jerit kuat-kuat.

Ni view dari luar.

Menu-menu yang ada. Harga sangat berpatutan dengan portion. Saya suke. 

Lamb chop with pasta. pilihan Mr Daddy

Chicken Chop with pasta pilihan Onni

Chicken carbonara untuk Yaya.. Pebret Yaya. orang meja sebelah pun kagum tengok Yaya makan. Slurrppp... duk sedut pasta tu. kehkeh....

Spicy Italian Lamb pasta aku punye. I loike kambing. kehkeh...

Overall. SEDAP! BERBALOI! Recomended. Kenalah selera aku. Hehehe. Selera orang lain aku tak tau. Nanti nak pergi lagi. In sha Allah. Cubalah korang. Sedap!!

2 comments:

dd dudu said...

Motif x amik Italian pasta with prawn? Yg tu sgt sedap hi Hindi

Kak kul give situ x sah x amik 2 menu seƱor any. Sbb sedap Dan murah ngeeee

joeayu said...

Sedap ek prawn italian tu?? sebab kita suke kambing. next nak pergi lg nak cuba lasagne dan prawn plak. Berbaloi pergi..