besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Monday, April 14, 2014

Colmar Tropicale, Bukit Tinggi

Lepas turun dari Japanese Garden kitorang ke Colmar Tropicale atau dikenali French house.  masuk ni dah 3 kali aku ke sini. Dulu masa lawatan masa Matrikulasi. Second honeymoon. Then bawak Yaya.



Uihhh. Gemuk sunggub aku ngan Mr Daddy. pakai baju tak rasa gemuk. kehkeh... Tengok dalam gambar. Masha Allah... Alhamdulillah. cukup makan? Ke berlebih?? hehehe

 
Pandangan dari atas. kali ni tak dapat merasa makanan di sini. Ramai sangat ahli rombongan. tak mampu nak sponsor. Aku dah siap pack bekal untuk kami berkelah kat lata air terjun Janda Baik.


Uih. jenuh ngejor ke itik putih 2 ekor... Dah boleh snap ngan itil Mr Daddy ngan Yaya tak pandang pulak. itik lagi lawa dari Mummy. Sob sob.... Sedih..

Apak pandang amak. Amak pandang kamera. Anakkk??? Itik tetap di hati Yaya.. Grrr....

Sempat snap yang ni je. Anak tak puas tengok itik lagi.. Itik oh itik....

Bergambar sebelum balik. Perut dah berkeroncong. Nak pergi lata air terjun pulak. Lapar yang amat. Gambar kat Janda baik tak sempat snap. Kelaparan sgt.

No comments: