besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, April 12, 2011

List blog aku follow sudah hilang...

Morning semua.. waa.. Pagi2 ni dah mangat2 nak bukak blog. Sebab nak baca blog sorang akak tu yang sangat jujur penulisannya tapi tiba2 bukak my dashboard. Semua list blog yang aku follow dah hilang. Nape ek? dah tetiba nak kena bukak semua blog yang aku follow kema follow balik. Atau pun ada cara lain?? Sape yang sudi ajar saya. Tulun.. Tulun...

No comments: