besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, March 25, 2016

TherapyBoutique & Mee Tarik Warisan Asli

Assalamualaikum...

I need therapy!! Meroyan apakah?? Kehkeh... Penat dah 4 hari kerja kat logi. Berhempas pulas kerja kat sana. rasa macam eh dah susut badan ni tang perut. Jangan tanya tang lain. macam mengecewakan je. Pastu boss cakap Jumaat masuk opis. Yess. Berangan nak pakai dress yang dah digosok berminggu-minggu.

sekali bila sampai opis ada pegawai tegur. "Uiii... Nak checkup perut ke hari ni??" Adoiii.. Spoil mood terus. Dalam hati ni Amiin kan je doa beliau. Kehkeh. Stress i tau. ingat orang puji :Uiii.. Susut perut nampak. kerja kuat ek? ke tak makan??" kahkahkah...

itu yang perlukan terapi sangat ni. cewwah. Kekonon.  Tengahari plan nak ke Bangi Sentral ambik baju yang dah reserved dalam online. Sebenarnya butik tu buat clearance sale. Iolls suke. Sedondon dengan anak lagi.

 Ni haa promosi nye. Saiz ada. Ape lagi. book dulu. Plan tengahri nak keluar. Nak pergi sorang-sorang takut jugak. Kebetulan student praktikal ada. Join diorang sekali menyinggah. Cuci-cuti mata. Kuikui...

Sesuai sangatlah tu dengan keadaan aku yang stress sebab orang tak puji aku susut badan. kehkeh....

Dah ambik baju menapak ke blok sebelah pekena mee tarik kat mee tarik warisan asli tu. Second time datang. First time opkos dengan Mr Daddy. Kali ni tak bagitau dia makn kat situ. Kahkah. Nanti dia jeles aku tak tunggu pergi dengan dia lagi. Lapo bang... I makan dengan adik-adik praktikal lah gitu.. Jangan mara aaa...


Mee Xinjiang. Bersepah sayur. Bukan aku punya. Sofia adik praktikal punye.


Aku amik beef stew soup noodle. Kenyang jugaklah. Portion. Time nak tulis ni lapo balik. MElampau pulak nafu serakah makan ni. Overall oklah. 2 kali dah datang. Nanti buat-buat teringin lah kat Mr Daddy. Makan lagi sekali. 


No comments: