besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, December 6, 2011

Rindu pada TTC' ans...

Assalamualaikum wbt.. semalam sambil-sambil blogwalking banyak jugak aku memfollow kawan-kawan yang masih mencuba. rasa rindu sangat kat kawan-kawan TTC. aku bukanlah TTC yang aktif memberi petua dan penglaman. aku hanya memfollow TTC hanya secara senyap-senyap.. tapi bagi aku TTC group memang best. aku ambik banyak iktibar, banyak kekuatan, banyak sokongan dan dorongan. bila aku rasa aku sedih, aku rasa aku sunyi dan bila aku rasa hepi mesti aku nak share ngan kawan-kawan jugak kan. tapi seriously, susah untuk mencari kawan yang betul-betul memahami dan rasa apa yang kita rasa. biarpun saat suka duka.. tapi dalam TTC aku dapat.. 

setiap hari aku mendoakan kawan-kawan TTC agar diberi rezeki , kabulkan doa kawan-kawan aku... aku gembira setiap kali membaca berita gembira dari kawan-kawan. aku jugak turut menangis andai ada kawan-kawan berduka. tak semestinya yang TTc, yang sakit, anak sakit, suami sakit. pasti aku akan menitiskan air mata. sumpah. aku rindu kawan-kawan TTC. pesan ku pada kawan-kawan (walaupun ada pangkat kakak, hehehe...) InsyaAllah apa yang kita usahakan akan membuahkan hasil. lagi tinggi kita diuji lagi tinggi nikmat kita dapat..... ini realiti. jangan putus asa ye kawan-kawan.... percaya pada janji Allah "kun fayakun".... ok kawan-kawan. miss u so much... maafkan saya andai ada keterlanjuran kata-kata sepanjang kita kenal dalam alam maya. dan saya harapkan semoga ukhwah ini akan terus berterusan... amin~~~

2 comments:

dd dudu said...

TTC stands for? ;p

qasehqaleef said...

trying to conceive.....