besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, October 4, 2011

perkembangan terbaru....

Assalamualaikum.. dah lama tak berblog. bukan sebab sombong ke apa. jangan salah paham ye.... tapi ada masalah pada line kat opis ni. kalo bukak je blogger mesti untrusted connection. dah aku ni pulak buta it. redha jelah.. malas nak godek kenapa jadi camtu. tambah pulak dengan mood yang turun naik. 

nak sangat menulis. nak bercerita. tapi keadaan kan. hari ni nak pulun jugak.... hehehe.. sekarang aku dah 7 minggu  mengandung. Alhamdulillah.. ramai yang bertanya pada aku. takde morning sickness ke?. mak pun selalu SMS tanya ada alahan tak? alhamdulillah.. setakat ni aku hanya melalui saat loya dan pening2 je... mudah letih. muntah teruk belum aku alami lagi.. 

sekarang ni pun selalu nak kan benda masam. kalau terbayang nasi aku jadi nak muntah... banyak hari dah aku tak masak. balik kerja je collapse. mak marah aku tido petang. tapi nak wat camne. rasa penat walaupun aku bukanlah manusia yang sibuk di pejabat... 

ingat tak pada nazar-nazar kami? Alhamdulillah. satu persatu kami tunaikan. Mr J pun dah botak.. hehe.. aku sangka dia nak botak sekali je. rupa-rupanya sehingga aku bersalin. hehehe... tak dapat aku bayangkan. gambar Mr J botak aku tak dapat transfer lagi. nak kena tunggu dia botakkan semula. sekarang dah dua minggu botak. rambut dia dah tumbuh semula...  cepat je kan....

Doakan saya dan kandungan sihat-sihat saje ye.. terima kasih kawan-kawan...

2 comments:

nasha_libra said...

mana la mu ni menghilang...bsk jgn lupa appoinment medical check up sinaran ye...aku nak g sama2..;p

nurryama said...

Semoga sihat2 selalu samapi melahirkan....