besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Monday, May 5, 2014

Nak holiday please!!

Seriously rasa penat, lemau, tak bermaya. Cuti 2 hari pun tak cukup. Rasa nak cuti seminggu dudk rumah main dengan Yaya je boleh??? Hehehe.. Ni ayat memang mintak pelempang ni dengan boss.


really I need it.. tolonggg.. mode: stress. Hahaha.. pagi-pagi bos tegur dekat punch kad. Maybe ke Pahang lagi ye this week or next week.. Reaksi aku?? Ko rasa??? Takkan nak gelak terguling-guling. Kelat je aku senyum. Patut aku happylah kan. Tapi.. nak kelat-kelat pulak.

Bukan apa. Nak kerja luar ni pikir banyak benda. Dah sampai sana takde masalah. Nak pergi tu. Aku kalo keje luar confirm kena bawak Yaya. Yelah. mr Daddy kerja shift. Sekarang operasi dah nak mula. Takkan nak bagi Yaya bermalam rumah pengasuh. Kena bawak jugak. Nak drive ke Kuantan berdua je dengan Yaya?? macam tak boleh percaya je...

Uwaa... Nak bercutilah. Voucher dah beli. Tapi sampai sekarang tak pergi lagi. Mr Daddy susah dah nak cuti. Tak kira nak pergi jugak.... Hehehe...

No comments: