besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, August 2, 2013

Mood raya ~~

Alhamdulillah. Dah masuk Ramadhan ke 24 sudah. Syukur dengan nikmat Allah bagi. Hari ni last aku kerja sebelum bercuti. Plan asal nak balik pagi esok. Tapi dek kerana ke'excited'an masing-masing. Mr Daddy sanggup tukar shift. Then, cuti hari ni sebab nak service kereta Nak kemas barang lagi. So, malam nielah bergerak. In sha Allah. Ya Allah. Selamatkan perjalanan kami.

Sebelum tu, kami dengan rendah hati memohon ampun dan maaf dari semua andai ada tersalah silap yang disengajakan atau tidak disedari kami. Semoga di hari baik di bulan baik ini, segala kekhilafan kita sesama manusia boleh diampunkan. Pada yang nak balik kampung. berhati-hati di jalan raya. Ingatlah orang tersayang (dah macam iklan pulak)

Sudikanlah berziarah ke rumah kami di Kuantan atau di Bangi ini. Pintu sentiasa terbuka untuk kalian.

Yaya dah siap pack barang nak balik jumpe Onni dan Nek Ma.

Tu diaa.. Berlari nak amik duit raya ke bambam mummy nih~~

No comments: