besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, August 23, 2013

Minggu yang sibuk.

Alhamdulillah. Di pagi Jumaat ni. Hujan rahmat turun. Malas nya nak bangun pagi tadi. Tapi kena bangun sebab anak dara dah bangun. Baru nak release tension dengan tido. Kuikui. Apa lah nak di tension sangat kan..

Minggu ni ada dua taklimat kena attend. Taklimat perli tu. Kuikui... Yang paling besar kena audit. Jem otakk kejap. Nak layan running man pun takde mood. Walupun audit dalaman. Tapi tetap stress. Sebab aku je pembantu makmal kat situ. Berganding bahu dengan opismate dari makmal lain yang bawah satu kumpulan jugak. Tapi pressure nya aku lah lebih terasa. Nak kena studi pasal keselamatan dalam makmal. Hahaha..

Lepas tekanan semalam. Hari ni bersuka ria. Macam hari raya pulak. Dah tak nampak jelingan dari bos. Hanya enyuman je. Syukurr.. Bile semua stress kan. Alhamdulillah. Takde komen yang teruk semasa audit. Hanya idea penambahbaikkan je ada...

Esok aku nak buat mini open house. Boleh ek mini?? Sebab tak buat besar-besaran. Ekceli minggu lepas pun ada buat jugak sikit-sikit. Sesiapa yang sudi lah nak datang kan. Saje suke-suke masak. Heehhe.. Harap Ahad ni boleh lah makan angin pantai sikit. ke manakah?? Tungguuuu...

Pengubat di kala penat lelah~~

No comments: