besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, August 15, 2013

Raya ketiga 2013

Wah. Langkau terus raya ketiga. Habait betul. Sebab masa raya kedua aku di kampung Mr Daddy. Tak sempat nak snap gambar. Dari pagi berjalan rumah sedara mara sampai malam. Petang tu sempat jumpa kawan-kawan sekolah kejap. Tak puas beraya. My lil hero Mohammad Dameer Amsyar datang. Plan nak ke Terengganu raya ketiga terus cancel. Dah jumpa tapi tak snap gambar jugak Mat Dameer ni...

Tu diaa.. Anak dara aku dah bersungguh nak beraya. Raya pertama melepek je. Raya kedua boleh tahan ligat. Raya ketiga tambah semangat. Sebab raya keempat nak balik dah. Hehehe.

Inilah keluarga kecik saya. Mak pak sibuk nak posing. Hahaha. Gambar ni kontroversi wei.. Ramai tanya aku 2nd preggy ke?? Kuikui.. Doa-doakanlah kami ye. Masih berusaha lagi. Green light dah dapat. Ada rezeki lagi in sha Allah. Kun Fayakun. Kegemukan telah melanda lagi!!! Naik bagai dipam-pam...





Hahaha. Konon retis.. Mak pak merenyam nak posing tak abis-abis. Anak dara tak sabar-sabar nak beraya.



No comments: