besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, August 28, 2012

Jom ke Pengkalan Kubor

Raya baru-baru ni kitorang ke Pengkalan Kubor. Memang best! Tapi yang tak best nya bonet kereta dah penuh. Kesian Onni, Maksu n Mummy takleh shopping banyak. Semua sebab barang Yaya dah penuh bonet. Takde gambar lain yang sempat sbnap kecuali gambar anak dara aku yang sangat excited. Tapi menangis jugak di tengah jalan sebab kepanasan. Jom kita layan wajah excited dia.

 Jom kita shopping mummy!!


Hehehe.. Kesian mummy ngan Onni tak dapat shopping banyak. nanti Yaya besar kita pergi lagi ye.

 Saya nak beli apa ye???

Selamat Hari Raya Aidilfitri semua....

2 comments:

dd dudu said...

comelnye yaya

qasehqaleef said...

bila abg haris nk jumpe yaya...