besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, September 9, 2011

Last.......

Salam Jumaat... sekejap ke rasanya. baru naik cuti raya. dah nak cuti dah esok.. kan? hehe.. tapi tersa lambat pulak nak menuju tarikh 15 september. gatal je bunyi kan. macam orang nak kahwin je gayanya.. kan? hehe.. sori.. terexcited lebih... banyak benda nak plan nih selepas tarikh tu. nak beli baju baru untuk Mr J. sempena dapat tukar kan. nak jugak hadiahkan baju ke kasut ke yang baru-baru.. Bibi nak belanja A&w. hehe..

lepas tarikh tu jugak nak tengok movie Hantu Bonceng. sorilah bang jijan.. lambat sikit tengok. weekend tak sempatlah nak tengok. banyak kenduri.. pastu on my birthday nak tengok Raya Tak Jadi pulak.. nak paw Fatinlah. duit raya banyak tu. aku yang melabur dia dapat untung. bersiap sedia Fatin ye...

so, ari ni last balik sendiri. akan-akan datang balik berdua pulak. mungkin bertiga~~ kihkih... penat tau balik sorang-sorang. kelam kelibut. nak cepat sampai. Ahad je mesti liat nak balik Bangi semula. lepas ni dah tak berlaku dah.. cuma akan berat hati nak tinggal mak je. kesian mak. rasa nak bawak mak duk ngan aku je.... mak nak ke? mesti mak taknak tinggalkan cucu-cucu dia... kan? emmmm~~

No comments: