besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, February 6, 2015

Happy 29th Birthday Mr Daddy

Uwaaa... Lama nya tak update blog. Serious rindu sangat kat blog. Selalu tak berkesempatan. Takpe2. Taknak mengadu domba betapa kerinduan hati ni pada blog. Banyak yang nak diceritakan. Pasal holiday kami. Pasal perkembangan Yaya yang sentiasa berkembang. Aduyai... Takpe. cerita yang penting je. Betul tak. Pergh.. Lama gile tak menaip sini. Blogwalking pun cuma sekejap-sekejap je.

Ok. Straight to the point. Hari ni 6 February 2015 genap usia Mr Daddy 29 tahun. Next year dah cecah 3 series. Alhamdulilah Syukur usia suami aku dipanjangkan sehingga sekarang. Nak buat titipan doa sikit untuk suami tersayang. Sambil diselangi lagu One Man by Kim Jong Kook. baru fenfilin sikit kan. Kehkeh...


Untuk insan bernama M Jummary:

Sayang doakan abang dipanjangkan usia dan diberi kesihatan yang baik sokmo
Semoga abang terus menjadi hamba yang soleh pada Allah dan diredhai Allah sepanjang masa.
Semoga abang terus menjadi anak yang soleh pada Ma dan Arwah Abah.
Semoga abang terus menjadi suami yang the best di dunia.
Semoga abang terus menjadi Daddy @ Superman untuk anak2 kita. 

Sayang bersyukur Allah kurniakan abang pada sayang dan anak kita. Satu anugerah yang sayang perlu syukuri sepanjang hayat sayang.
Tak dapat sayang bayangkan kehidupan kami tanpa abang. 


Abang.. teruskan hidup dengan sihat. Dengan istiqomah ke arah kebaikan. 
Semoga abang beroleh kejayaan di dunia mahupun di akhirat.
Mummy dan Yaya sayaaang sangat kat abang.


Semalam aku ada buatkan satu video dedicate to Mr daddy.  Tapi nanti2lah share. Kena mintak izin Mr daddy dulu. Semalam menangis gila2 Daddy tengok video tu. Terharu katenye. heheheh...

Oklah. Nanti nak share lagi. nak aktifkan lagi blog ni. Kena tampar muka sendiri laju-laju2... Bagi segar sikit. Ok. bye..


No comments: