besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, February 12, 2015

Celebrate besday Mr daddy

Nak jugak tempek sebelum lupa. sebelum jadi tukun. Jumaat Tu besday Daddy. kitorang sambut bertiga je. Heheheh. Tak buat besar. just celebrate my abam gagah.


Beli kek slices je. Sebab makan 3 orang je. Jimaaat. kehkeh.. Besday boy nak sangat makan chocolate indulgence. Beli 2 slices. untuk our Yaya strawberry mashmallow dan untuk mummy durian cheese. sendawa je semerbak bau durian... hehehe....

balik kerja tu ajak Mr Daddy ke Al sinni steamboat di Sungai Merab. kebetulan Daddy off. Sebab malam sebelum tu dia on duty. Second time dah ke sini. Dulu sedap jugak. Kali ni taks edap dah. banyak kurang. Tak suke betul grill kalo potongan nya kecik-kecik.


Besday boy senyum je. Pebret kami anak beranak utntuk bersteamboat plus grill. kalo ada kimchi ada sushi lagi teragkat tu... Teringat-ingat lagi Seoul Garden. Nyum2.... Itu je mampu celebrate. Takdoklah nak panggil clown bagai kan. Semoga Mr daddy puas hati dan seronok...

1 comment:

Normala said...

😅😅😅😅😀😀😀😍