besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, September 5, 2014

Rindu!!

Rindu sungguhlah kat blog ambe ni.. Sibuk sangat tu taklah. Tapi nak buat satu entry Ya Allah punyalah lama. Asal nak taip. Ada orang call. Nak buat entry, orang ketuk pintu bilik. Dah balik semula memang tak hadolah nak sambung taip. Mood kelaut bila termengah-mengah. Hari ni nak marathon jugak. Tak kiralah orang baca atau tak. hehehe. Sayalah blogger syok sendiri. Boleh??

Kerja macam aku ni kadang-kadang perlukan kena keluar dari bilik. Ke lab. Ke kerja lapangan. Kadang-kadang gie pantau alat. Lately, banyak pulak alat merajuk. So, banyak nak kena repair. Sampel bertimbun-timbun lagi nak run. Kalau banyak kerja banyak je menanti. Kalau takde keje relax sampai nak angkat badan sendiri pun tak terlarat.

Kadang-kadang sempat jugak mengulor. Tapi sekejap je. Tak lama. Kalo lama kena piat cenggini. Boss bahagian aku instinct kuat sikit. Macam tau-tau je. Heheheh


Alhamdulillah life ok. Bergerak ikut flow yang baik. Syukur. Diberi kesihatan yang baik. Masa yang baik. Kewangan yang baik. Kalo ada rezeki lebih syukur Alhamdulillah. Yaya pun bertambah baik. Bertambah pandai. bertambah panjang akalnya. Silap haribulan dia membebel kat kita mengalahkan orang tua. Kuikui. Ikut sape tu???


Bak kata Yaya "sonok sonok sonok..," Versi abang kembarnya lah. Apalah aku membebel ni. Ok nak buat entry lain. Nak share aktiviti dan kedai makan baru pergi. Aku baru pergi. Orang lain dah jemu kot makan situ. Hehehhe

No comments: