besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, May 16, 2013

Sibuk Vs Confius

Cewwah. Tajuk takleh blah. Hahahaha. Sekarang sibuk sikit. Banyak benda nak diuruskan. Dan paling hebat reunion will be postponed. Ramai pulak contestant reunion a.k.a kawan-kawan nak kahwin time tu. So, postpone is better. Then, aku boleh relax sikit sebab aku ada event lain pulak nak settle. For sure, birthday my lil princess tu. Mr daddy dah excited nak celebrate besday cinta hatinya.

For the progress, untuk goodies baru settle 40% kot.
Dress Yaya done!
Baju mummy already tempah. Saiz gemuk kan. Kena tempah. Kahkah.
Baju daddy. Daddy said "Tak payahlah. Yang penting mummy ngan Yaya look gojes" Sila muntah sekarang.
Kek already tempah. Menu dah confirmed dengan Onni. Onni dan Mummy adalah chef untuk hari itu.
Photographer adalah Makshu.
Oh ye. Pada masa yang sama, celebrate besday Makshu dan Onni jugak.
So, sume buat sendiri. Jimat. Banyak cara nak jimat kan.
Over pulak cerita.
Sebenarnye tengah confius tarikh ni. Nak buat in-advance masa cuti hari wesak atau 1 Jun.

Harap-harap boleh buat keputusan dengan baik. Dan mampu puaskan hati semua orang. yang penting semua happy. Bukanlah grand pun. Ala kadar je. Saje bikin gempak. First timer. Sebelum ni besday sendiri takde nak dicelebratekan gini. Hehehe.

Semalam meeting group. Nampaknya macam bertambah busylah lepas ni.Eh, sebelum ni busy ke? Busy lah jugak. Walau duk ketung ketang dalam bilik. Ada benda yang saya buat. Oh. Nak share something. Kami laki bini sekrang ada hobi baru lagi. Hobi tambahan sebenarnye. Berebut bilik air. Kita tengok keberkesanan nya nanti. Baru boleh cite panjang. Hehehe. Syukur Allah bagi kesihatan yang baik pada kami. Setiap hari bangun ceria.


No comments: