besday yaya

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, June 9, 2016

Family photoshoot

Cewaaahhh. teaser takleh blah. Muke si anak. tak rela sangat.

Untuk besday Yaya kali ni memang aku nak abadikan kenangan akmi bertiga. Sebab tahun lepas buat majlis pun kami tak sempat bergambar bertiga. Sebab si mak bapak sibuk melayan tetamu..

So, gigih mummy cari photographer yang boleh photoshoot kitorang. 1st thing nak cari outdoor kat taman-taman. Alhamdulillah lepas puas godek-godek.. Jumpa dengan seorang photographer yang sangat supporting. kitorang pulak yang kayu seriusly memang tak pandai nak posing-posing.

Plan asal aku nak tema biru putih. So sebab banyak kali bertangguh nak beli baju. Makanya baju daddy je yangs empat beli. Bile last minit eh over bajet kat lain pulak. Sudahnya pakai je baju yang aku beli sedondon dengan Yaya. Pun boleh. 

Mood si anak sangat baik. Daddy pulak sporting. Syukur. Kerjasama yang baik.

Aku amik pakej dengan Bajon Photo. Sangat recomended. Sekarang tengah promosi harga murah untuk shoot n burn. Murah yang amat. 

Sebarang pertanyaan / booking:
whatsapp/sms/call 016.3603644

Follow IG @ bajonzphotography
Like FB @ Bajonz Photography

Last but not least.....


tapi.....

Budak ni marah aku pegang bapaknya... Uhuhuhu...

Salam Ramadhan semua dari kami sekeluarga.... 


1 comment:

LYAfrina said...

cantiknya..tringin nk wk photoshoot gok